torstai 29. joulukuuta 2011

Servaan sut suohon, Saara



Ok, myönnän, että oon laiska bloggaaja. Tuo sopuli jaksaa kirjotella kolmen sivun tekstejä päivittäin ja minä ehkä joka toinen pv, pari kappaletta :D
Ja koko ilta meni kahtoessa Raumooglen morsotuksia Amnesiassa (http://www.youtube.com/watch?v=qjNy1d6Bm1I) josta Salla ja Jannikakin on nyt ihan innoissaan.

Sitten otan kantaa tuohon meidän yötekstailuun; karu totuushan on se, että tuli tekstailtuu ainaki 4h ja jossain 02 kummatkin tais sammuu. Meidän puheenaiheet on sensuroitavaa tavaraa, joten niistä ette tule ainakaan ihan heti kuulemaan. Mutta sen sanon että.... Olen raitis, kuin peipponen alkutalvesta, mutta mitä peipposelle tapahtuukaan lopputalvesta?
Huonoja uutisia sen suhteen, että saldosta on menny 75% neljässä päivässä! Ja se aukee vasta joskus 25.1, joten yritän hankkia saldoo jostain.

Loppuviikoks ei oo kai suunnitelmii, huominen menee kotona, lauantai kotona ja kuvaan... Sunnuntaina synttärit (1.1) 15v, FUCKING MOPOKORTTI TÄÄLTÄ TULLAAN!
Mut suru-uutisia senkin kannalta, et 2.1 alkaa koulu.. Ja koko saatanan viikko alkaa valinnaisella kuviksella ja 3h kemialla.. joten kiitos tuosta saatanan rankaisusta perkele.

Mutta olen laiska, enkä jaksa keskittyä tähän enempää, joten HASTA MAÑANA!
☻: Laura


                                                                

4 kommenttia:

  1. ääk!!! saaks mopokortin kohta ! O_O pakko juosta sängyn alle piiloon ettet aja päälle yms =D ja ole hyvä rakas tosta linkistä tiesin että tyksit siit ja sait selville mitä höpötän siel häkis ~ Jasmu

    VastaaPoista
  2. saan! -jos pääsen läpi. elä pelkää, en mä aja sun päälle, kultarakas
    i think i just fucking felt in love with his videos :D
    -Laura

    VastaaPoista
  3. kuitenki ajat ... =D ~ Jasmu

    VastaaPoista
  4. Ai Jasmuko laitoit Lauralle niitä! Voi pusi pusi minäkin fanitan niitä! Ihan koukussa... :D
    -Saara

    VastaaPoista

Yo bro! Laitas viestiä!